La terminologia en la construcció de les ciències gastronòmiques. Experiència docent en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques / Marta Vila Rigat, Campus d'Alimentació de Torribera, Axel Bidon-Chanal Badia, Campus d'Alimentació de Torribera, Àngels Egea Puigventós, Serveis Lingüístics
Bidon-Chanal Badia, Axel (Universitat de Barcelona)
Vila Rigat, Marta (Universitat de Barcelona)
Egea, Àngels (Universitat de Barcelona)

Data: 2017
Resum: Sobre la fixació i l'aprenentatge de la terminologia gastronòmica en el grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, liderat per la Universitat de Barcelona i per la Universitat Politècnica de Catalunya.
Nota: Bibliografia (p. 58)
Document: Comentari
Matèria: Didàctica ; Terminologia ; Gastronomia ; Universitats ; Català
Universitat de Barcelona ; Universitat Politècnica de Catalunya
Publicat a: Terminàlia, Núm. 15 (Juny 2017), p. 57-58 (Espai de trobada)




El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2017-12-25, darrera modificació el 2020-03-21



   Favorit i Compartir