La cuina catalana, un patrimoni cultural per a la humanitat / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume

Data: 2013
Resum: L'autor repassa totes aquelles obres literàries que justifiquen que la cuina catalana té una llarga trajectòria amb dues edats d'or: l'edat mitjana i el segle XXI.
Document: Comentari
Matèria: Prosa catalana ; Tractats ; Gastronomia ; Edat mitjana
Eiximenis, Francesc ; Vilanova, Arnau de ; Pla, Josep
Publicat a: El Temps, Núm. 1512 (4 juny 2013), p. 22 (Portada. El geni del Celler) , ISSN 1130-8060

https://projectetraces.uab.cat/tracesbd/temps/2013/temps_a2013m06d4n1512p22.pdf

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2013-07-12, darrera modificació el 2023-06-18



   Favorit i Compartir