Resultats globals: 27 registres trobats en 0.01 segons.
Traces. Catàleg, 27 registres trobats
Traces. Catàleg 27 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
La litúrgia de la taula: saber estar i saber menjar / Fàbrega, Jaume
Francesc Eiximenis, nascut a Girona i esdevingut conseller de la ciutat de València, és el gastrònom més important de l'Edat Mitjana i va redactar el manual, 'Com usar bé de beure e menjar', únic a Europa.
2019
El Temps, Núm. 1834 (6 agost 2019), p. 54-56 (Mirador. Rituals del menjar)
   
2.
Dieta i sexe / Fàbrega, Jaume
L'article cita alguns clàssics i documents medievals que reflecteixen l'interès existent a l'època per la relació entre dietètica i sexualitat.
2015
El Temps, Núm. 1612 (5 maig 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
3.
'Estellés, de mà en mà' / Fàbrega, Jaume
Notícia sobre l'edició de l'antologia 'Estellés, de mà en mà', "que reprodueix l’espectacle amb poemes de Vicent Andrés Estellés muntat per Francesc Anyó, actor, i Borja Penalba, compositor i músic".
2015
El Temps, Núm. 1609 (14 abril 2015), p. 81 (Gastronomia. Milfulls)
   
4.
Begudes / Fàbrega, Jaume
L'article recull una selecció de noms de diverses begudes no alcohòliques i gelades: "lletovari", "llet gelada", "llet a la mallorquina", "llet preparada, "llet merengada" i "sorbet".
2015
El Temps, Núm. 1607 (31 març 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
5.
Versos de bolets i herbes / Fàbrega, Jaume
2015
El Temps, Núm. 1599 (3 febrer 2015), p. 81 (Gastronomia. Milfulls)
   
6.
La cigala "reial" / Fàbrega, Jaume
2015
El Temps, Núm. 1599 (3 febrer 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
7.
Un producte nou, un nom nou / Fàbrega, Jaume
Sobre l'origen i variants de "xocolata" ("xicolata", "xacolata" i "xocolate") i "gall dindi" ("indiot", "endiot", "pioc", "titot" i "polit").
2015
El Temps, Núm. 1598 (27 gener 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)
   
8.
Ànecs grassos i oques grasses / Fàbrega, Jaume
L'article esmenta i comenta diversos noms que rep el paté de fetge. L'autor de l'article reivindica la denominació "fetge gras", que considera més exacta que "foie".
2015
El Temps, Núm. 1595 (6 gener 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
9.
Gormand, golafre, golós... / Fàbrega, Jaume
2014
El Temps, Núm. 1593 (23 desembre 2014), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
10.
La cuina catalana, un patrimoni cultural per a la humanitat / Fàbrega, Jaume
L'autor repassa totes aquelles obres literàries que justifiquen que la cuina catalana té una llarga trajectòria amb dues edats d'or: l'edat mitjana i el segle XXI.
2013
El Temps, Núm. 1512 (4 juny 2013), p. 22 (Portada. El geni del Celler)
   

Traces. Catàleg : 27 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
27 Fàbrega, Jaume
1 Fàbrega, Jordi
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Fàbrega, Jaume dins Amazon
Fàbrega, Jaume dins Google Books
Fàbrega, Jaume dins Google Scholar
Fàbrega, Jaume dins Google Web
Fàbrega, Jaume dins INSPIRE
Fàbrega, Jaume dins NEBIS
Fàbrega, Jaume dins Scirus