visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Ayuda | Departament de Filologia Catalana UAB | Sobre Traces | Català English Español |
Página principal > Traces. Catálogo > Jaume I i l'expansió d'una cuina nacional / |
Fecha: | 2008 |
Resumen: | Jaume Fàbrega repassa l'evolució de la gastronomia en la literatura catalana ja que, segons afirma, "Catalunya esdevé el primer país europeu a posseir literatura gastronòmica". |
Documento: | Comentari |
Materia: |
Gastronomia ;
Sociologia ;
Prosa catalana ;
Novel·la catalana ;
Català Martorell, Joanot ; Nola, Robert de ; Jaume I de Catalunya-Aragó, el Conqueridor ; Felip, Pere ; Pere III de Catalunya-Aragó, el Cerimoniós ; Eiximenis, Francesc |
Obras: |
Martorell, Joanot.
Tirant lo Blanc Nola, Robert de. Llibre del coc Felip, Pere. Llibre de Sent Soví Pere III. Ordinacions Eiximenis, Francesc. Com usar bé de beure e menjar |
Publicado en: | El Temps. València, núm. 1.264 (2008, 2 de setembre), p. 45-49 (Societat. Gastronomia) , ISSN 1130-8060 |