Resultados globales: 27 registros encontrados en 0.00 segundos.
Traces. Catálogo, Encontrados 27 registros
Traces. Catálogo Encontrados 27 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
La litúrgia de la taula: saber estar i saber menjar / Fàbrega, Jaume
Francesc Eiximenis, nascut a Girona i esdevingut conseller de la ciutat de València, és el gastrònom més important de l'Edat Mitjana i va redactar el manual, 'Com usar bé de beure e menjar', únic a Europa.
2019
El Temps, Núm. 1834 (6 agost 2019), p. 54-56 (Mirador. Rituals del menjar)
   
2.
Dieta i sexe / Fàbrega, Jaume
L'article cita alguns clàssics i documents medievals que reflecteixen l'interès existent a l'època per la relació entre dietètica i sexualitat.
2015
El Temps, Núm. 1612 (5 maig 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
3.
'Estellés, de mà en mà' / Fàbrega, Jaume
Notícia sobre l'edició de l'antologia 'Estellés, de mà en mà', "que reprodueix l’espectacle amb poemes de Vicent Andrés Estellés muntat per Francesc Anyó, actor, i Borja Penalba, compositor i músic".
2015
El Temps, Núm. 1609 (14 abril 2015), p. 81 (Gastronomia. Milfulls)
   
4.
Begudes / Fàbrega, Jaume
L'article recull una selecció de noms de diverses begudes no alcohòliques i gelades: "lletovari", "llet gelada", "llet a la mallorquina", "llet preparada, "llet merengada" i "sorbet".
2015
El Temps, Núm. 1607 (31 març 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
5.
Versos de bolets i herbes / Fàbrega, Jaume
2015
El Temps, Núm. 1599 (3 febrer 2015), p. 81 (Gastronomia. Milfulls)
   
6.
La cigala "reial" / Fàbrega, Jaume
2015
El Temps, Núm. 1599 (3 febrer 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
7.
Un producte nou, un nom nou / Fàbrega, Jaume
Sobre l'origen i variants de "xocolata" ("xicolata", "xacolata" i "xocolate") i "gall dindi" ("indiot", "endiot", "pioc", "titot" i "polit").
2015
El Temps, Núm. 1598 (27 gener 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)
   
8.
Ànecs grassos i oques grasses / Fàbrega, Jaume
L'article esmenta i comenta diversos noms que rep el paté de fetge. L'autor de l'article reivindica la denominació "fetge gras", que considera més exacta que "foie".
2015
El Temps, Núm. 1595 (6 gener 2015), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
9.
Gormand, golafre, golós... / Fàbrega, Jaume
2014
El Temps, Núm. 1593 (23 desembre 2014), p. 81 (Gastronomia. La bona vida)  
10.
La cuina catalana, un patrimoni cultural per a la humanitat / Fàbrega, Jaume
L'autor repassa totes aquelles obres literàries que justifiquen que la cuina catalana té una llarga trajectòria amb dues edats d'or: l'edat mitjana i el segle XXI.
2013
El Temps, Núm. 1512 (4 juny 2013), p. 22 (Portada. El geni del Celler)
   

Traces. Catálogo : Encontrados 27 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
27 Fàbrega, Jaume
1 Fàbrega, Jordi
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Fàbrega, Jaume en Amazon
Fàbrega, Jaume en Google Books
Fàbrega, Jaume en Google Scholar
Fàbrega, Jaume en Google Web
Fàbrega, Jaume en INSPIRE
Fàbrega, Jaume en NEBIS
Fàbrega, Jaume en Scirus