Resultados globales: 187 registros encontrados en 0.01 segundos.
Traces. Catálogo, Encontrados 187 registros
Traces. Catálogo Encontrados 187 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
Els canvis en la manera de menjar i beure de la Barcelona del segle XIX tal com es veuen reflectits al teatre / Caballé, Xavier
2021
Serra d'Or, Núm. 742 (Octubre 2021), p. 71 (Lectures. Notes de lectura)
   
2.
Gastronomia amb art i psicodèlia / Gaillard, Valèria
2021
El Periódico de Catalunya, 31 març 2021, p. 44 (Cultura. Crítica)  
3.
Menja, menja, no ho deixis refredar / Guillamon, Julià
Es ressenya el diccionari de cuina que Martí Sales ha escrit des d'una perspectiva antropològica.
2021
La Vanguardia. Culturas, Núm. 972 (6 març 2021), p. 4 (Llibres. Narrativa)  
4.
Alimentació i gastronomia al diccionari normatiu / Lorente Casafont, Mercè (Universitat Pompeu Fabra) ; Romaní, Joan M. (Societat Catalana de Terminologia)
Del resum: "El menjar és un referent ben present en els diccionaris. Tanmateix, el tractament lexicogràfic que se'n fa no és sempre homogeni. La raó cal cercar-la en el caràcter difús i cultural d'aquest lèxic. [...]
2019
Terminàlia, Núm. 19 (Juny 2019), p. 7-16 (Articles)  
5.
Poetes que mengen: Narcís Comadira / Fàbrega, Jaume
2020
Revista de Girona, Núm. 319 (març-abril 2020), p. 46-47 (Les coses delitables)  
6.
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit / Fàbrega, Jaume
A propòsit de Josep Pla, el màxim referent de la gastrografia en català i fins i tot europea, l'autor comenta la seva obra 'El que hem menjat'.
2020
Revista de Girona, Núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 (Les coses delitables)  
7.
Menjant amb Francesc Eiximenis / Fàbrega, Jaume
A propòsit de 'Com usar bé de beure e menjar' de Francesc Eiximenis com el primer manual gastronòmic europeu.
2019
Revista de Girona, Núm. 317 (novembre-desembre 2019), p. 60-61 (Les coses delitables)  
8.
L'incunable fantasma del 'Llibre del coc' de mestre Robert (Toledo, 1477) / Santanach i Suñol, Joan (Universitat de Barcelona)
Del resum de l'article: "La distància cronològica entre la composició del 'Llibre del coc', probablement de mitjan segle XV, i la data de la primera edició conservada, apareguda a Barcelona el 1520, ha generat diverses especulacions respecte a la composició i la transmissió d'aquest llibre de cuina, entre les quals l'existència d'una edició incunable pretesament impresa a Toledo el 1477. [...]
2020
Llengua & Literatura, Núm. 30 (2020), p. 85-96 (Estudis i edicions)  
9.
'Aguiar amb el Cançoner tradicional de Mallorca'
Es tracta d'un llibre que agermana gastronomia i cultura popular basant-se, sobretot, en el 'Cançoner Popular de Mallorca'.
2019
Estudis Romànics, Núm. 41 (2019), p. 646 (Llibres rebuts)  
10.
Flam de gerds amb flor de llet / Ortega, Rudolf
Sobre la idea de l'autor i del xef Isaac Monzó d'elaborar un menú amb una trava lingüística pactada mútuament: tots els ingredients havien de ser monosil·làbics. S'hi inclou la recepta, escrita també amb mots d'una sola síl·laba, del flam de gerds amb flor de llet.
2019
El País. Quadern, Núm. 1771 (16 maig 2019), p. 7 (Brou de llengua)  

Traces. Catálogo : Encontrados 187 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Gastronomia en Amazon
Gastronomia en Google Books
Gastronomia en Google Scholar
Gastronomia en Google Web
Gastronomia en INSPIRE
Gastronomia en NEBIS
Gastronomia en Scirus