Resultados globales: 189 registros encontrados en 0.01 segundos.
Traces. Catálogo, Encontrados 189 registros
Traces. Catálogo Encontrados 189 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
'Cuina! o barbàrie', Maria Nicolau / Rocabert, Mar
2022
El País. Quadern, Núm. 1911 (18 desembre 2022), p. 3 (Els llibres de l'any)  
2.
Un gormand extraordinari / Armengol, Joaquim
2022
Ara. Ara Llegim, 28 maig 2022, p. 45  
3.
Els canvis en la manera de menjar i beure de la Barcelona del segle XIX tal com es veuen reflectits al teatre / Caballé, Xavier
2021
Serra d'Or, Núm. 742 (Octubre 2021), p. 71 (Lectures. Notes de lectura)
   
4.
Gastronomia amb art i psicodèlia / Gaillard, Valèria
2021
El Periódico de Catalunya, 31 març 2021, p. 44 (Cultura. Crítica)  
5.
Menja, menja, no ho deixis refredar / Guillamon, Julià
Es ressenya el diccionari de cuina que Martí Sales ha escrit des d'una perspectiva antropològica.
2021
La Vanguardia. Culturas, Núm. 972 (6 març 2021), p. 4 (Llibres. Narrativa)  
6.
Alimentació i gastronomia al diccionari normatiu / Lorente Casafont, Mercè (Universitat Pompeu Fabra) ; Romaní, Joan M. (Societat Catalana de Terminologia)
Del resum: "El menjar és un referent ben present en els diccionaris. Tanmateix, el tractament lexicogràfic que se'n fa no és sempre homogeni. La raó cal cercar-la en el caràcter difús i cultural d'aquest lèxic. [...]
2019
Terminàlia, Núm. 19 (Juny 2019), p. 7-16 (Articles)  
7.
Poetes que mengen: Narcís Comadira / Fàbrega, Jaume
2020
Revista de Girona, Núm. 319 (març-abril 2020), p. 46-47 (Les coses delitables)  
8.
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit / Fàbrega, Jaume
A propòsit de Josep Pla, el màxim referent de la gastrografia en català i fins i tot europea, l'autor comenta la seva obra 'El que hem menjat'.
2020
Revista de Girona, Núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 60-61 (Les coses delitables)  
9.
Menjant amb Francesc Eiximenis / Fàbrega, Jaume
A propòsit de 'Com usar bé de beure e menjar' de Francesc Eiximenis com el primer manual gastronòmic europeu.
2019
Revista de Girona, Núm. 317 (novembre-desembre 2019), p. 60-61 (Les coses delitables)  
10.
L'incunable fantasma del 'Llibre del coc' de mestre Robert (Toledo, 1477) / Santanach i Suñol, Joan (Universitat de Barcelona)
Del resum de l'article: "La distància cronològica entre la composició del 'Llibre del coc', probablement de mitjan segle XV, i la data de la primera edició conservada, apareguda a Barcelona el 1520, ha generat diverses especulacions respecte a la composició i la transmissió d'aquest llibre de cuina, entre les quals l'existència d'una edició incunable pretesament impresa a Toledo el 1477. [...]
2020
Llengua & Literatura, Núm. 30 (2020), p. 85-96 (Estudis i edicions)  

Traces. Catálogo : Encontrados 189 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.
¿No ha encontrado lo que estaba buscando? Intente su búsqueda en:
Gastronomia en Amazon
Gastronomia en Google Books
Gastronomia en Google Scholar
Gastronomia en Google Web
Gastronomia en INSPIRE
Gastronomia en NEBIS
Gastronomia en Scirus