Jaume I i l'expansió d'una cuina nacional / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume

Date: 2008
Abstract: Jaume Fàbrega repassa l'evolució de la gastronomia en la literatura catalana ja que, segons afirma, "Catalunya esdevé el primer país europeu a posseir literatura gastronòmica".
Document: Comentari
Subject: Gastronomia ; Sociologia ; Prosa catalana ; Novel·la catalana ; Català
Martorell, Joanot ; Nola, Robert de ; Jaume I de Catalunya-Aragó, el Conqueridor ; Felip, Pere ; Pere III de Catalunya-Aragó, el Cerimoniós ; Eiximenis, Francesc
Works: Martorell, Joanot. Tirant lo Blanc
Nola, Robert de. Llibre del coc
Felip, Pere. Llibre de Sent Soví
Pere III. Ordinacions
Eiximenis, Francesc. Com usar bé de beure e menjar
Published in: El Temps. València, núm. 1.264 (2008, 2 de setembre), p. 45-49 (Societat. Gastronomia) , ISSN 1130-8060

The record appears in these collections:
Document type > Commentaries

 Record created 2009-11-30, last modified 2023-09-23



   Favorit i Compartir