Terminàlia parla amb... Carme Ruscalleda i Serra, primera xef catalana que aconsegueix set estrelles Michelin / Consell de Redacció
Terminàlia

Data: 2017
Resum: Sobre el llenguatge culinari, la qualitat lingüística de les cartes dels restaurants, la interculturalitat entre el món japonès i Catalunya, arrel del restaurant Sant Pau que Ruscalleda va obrir a Tòquio l'any 2004, i la traducció de les cartes gastronòmiques a altres llengües.
Document: Entrevista
Matèria: Estudiosos catalans ; Gastronomia ; Terminologia ; Traducció ; Català ; 1952-2017 ; 1950L ; 2000X ; 2010X
Ruscalleda, Carme
Publicat a: Terminàlia, Núm. 15 (Juny 2017), p. 38-41 (Entrevista)




El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Entrevistes

 Registre creat el 2017-12-25, darrera modificació el 2017-12-25



   Favorit i Compartir