Consciència integral de la cuina catalana / Clara Barbal
Barbal, Clara

Data: 2014
Resum: Sobre el recentment editat i adaptat al català modern 'Llibre de Sent Soví', el receptari més antic conservat en català.
Document: Ressenya
Matèria: Edició de textos ; Prosa catalana ; Tractats ; Gastronomia ; Manuscrit ; Edat mitjana ; Col·lecció de llibres ; 1324 ; 1320X
Santanach i Suñol, Joan (Ed., Intr.) ; Barrieras, Mònica (Ed.) ; Riera Melis, Antoni (Intr.) ; Banegas, Ramón A. (Intr.)
Obres: Llibre de Sent Soví . A cura de Joan Santanach. Adaptació al català modern: Mònica Barrieras. Estudis introductoris d'Antoni Riera, Joan Santanach i Ramón A. Banegas. [Barcelona] : Barcino : Restaurant de les 7 Portes, [2014]
Publicat a: El Temps, Núm. 1592 (16 desembre 2014), p. 68-69 (Cultura) , ISSN 1130-8060





El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Ressenyes

 Registre creat el 2015-02-12, darrera modificació el 2023-06-17



   Favorit i Compartir