Presentació / Gabriella Gavagnin i Víctor Martínez-Gil
Gavagnin, Gabriella
Martínez-Gil, Víctor

Resum: Els autors presenten els articles que es publiquen en el volum 'Entre Literatures. Hegemonies i perifèries en els processos de mediació literària', que recull les aportacions al Simposi Internacional del mateix nom celebrat al mes de maig de 2011. També s'apunten les línies generals de discussió del col·loqui: la teoria dels polisistemes i la de les comunitats interliteràries, els debats sobre el cànon, els estudis sobre els processos d'internacionalització literària, els 'translation studies' o el concepte de mediació literària, sense deixar de banda la teoria de la recepció.
Document: Comentari
Matèria: Col·loquis ; Literatura catalana ; Recepció de la literatura ; Traducció ; Literatura comparada ; Literatura portuguesa ; Literatura basca
Rigobon, Patrizio ; Cerdà Subirachs, Jordi ; Škrabec, Simona ; Subirana, Jaume (1963-) ; Gavagnin, Gabriella ; Ortín, Marcel ; Harrington, Thomas S. ; Ribera Llopis, Joan Miquel ; Sáez Delgado, Antonio ; Navas Sánchez-Élez, Victoria ; Simposi Internacional "Entre literatures. Hegemonies i perifèries en els processos de mediació literària" (2011, 11 i 12 de maig : Barcelona)
Publicat a: Entre literatures. Hegemonies i perifèries en els processos de mediació literària, Lleida : Punctum, 2011 (p. 7-10)

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2013-03-01, darrera modificació el 2016-11-23   Favorit i Compartir