La situació de la llengua als centres educatius: accions per consolidar-la i potenciar-la / Josep Vallcorba Cot
Vallcorba i Cot, Josep (Subdirecció General de Llengua i Cohesió Social. Departament d'Educació)
Jornades Llengua i Ensenyament (2s : 2005)

Data: 2010
Resum: L'estudi avalua la situació de la llengua als centres educatius de Catalunya i "proposa un seguit d'actuacions per potenciar l'ús de la llengua i per començar a canviar metodologies, que actualitzin i adaptin a la nova realitat de l'escola d'avui allò que va representar la immersió lingüística a la dècada dels vuitanta, i que permetin un replantejament de l'ensenyament de la llengua que potenciï, entre altres aspectes, la llengua oral, un dels dèficits més importants i més aclaparadors".
Nota: Estudi presentat a les II Jornades Llengua i Ensenyament celebrades el dies 25 i 26 de novembre de 2005
Document: Estudi
Matèria: Ensenyament ; Legislació ; Normalització lingüística ; Immersió lingüística ; Escoles ; Català ; 1979-2005 ; Catalunya ; 1950L ; 2000X
Cardús, Salvador ; Departament d'Ensenyament. Generalitat de Catalunya ; Servei d'Ensenyament del Català : SEDEC ; Tribunal Constitucional ; Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ; Secretaria de Política Lingüística. Generalitat de Catalunya ; Departament d'Educació. Generalitat de Catalunya ; Subdirecció General de Llengua i Cohesió social. Generalitat de Catalunya ; Secretaria General de Joventut. Generalitat de Catalunya ; Secretaria General de l'Esport. Generalitat de Catalunya ; Secretaria de la Família. Generalitat de Catalunya ; Generalitat de Catalunya ; Institució de les Lletres Catalanes ; Jornades sobre la Llengua a les Comarques de Tarragona (2s : 2002 : Tarragona)
Publicat a: Treballs de sociolingüística catalana, Núm. 20 (2010), p. 261-275 (Part III. Actuacions)
El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Estudis

 Registre creat el 2011-12-20, darrera modificació el 2020-07-04   Favorit i Compartir