Literatura gastronòmica: d'Eiximenis a Pla / Jaume Fàbrega
Fàbrega, Jaume

Date: 2006
Abstract: Després de definir sumàriament les característiques necessàries per a un periodisme gastronòmic de qualitat, Jaume Fàbrega esmenta els grans conreadors de la literatura gastronòmica. Dóna una improtància especial a Nèstor Luján, el primer, a la Penísula Ibèrica, que va "parlar de gastronomia amb un sentit culte i cosmopolita", i a Xavier Domingo.
Document: Comentari
Subject: Gastronomia ; Prosa catalana ; Periodisme
Eiximenis, Francesc ; Pla, Josep ; Luján, Néstor ; Domingo, Xavier
Published in: Serra d'Or. Barcelona, núm. 556 (2006, Abril), p. 29-30 (Fets i opinions. Les coses delitables) , ISSN 0037-2501

The record appears in these collections:
Document type > Commentaries

 Record created 2009-11-30, last modified 2023-09-23



   Favorit i Compartir