'Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya vella: d'Apici (segle I) a Josep Pla (segle XX)' / E.P.V.
Puig i Vayreda, Eduard

Abstract: Estudi de la història de l'alimentació i la cuina a la Catalunya antiga que repassa el tractament de la gastronomia des dels temps d'Apici fins als de Josep Pla i que, a més, esdevé, segons l'autor de la ressenya, "un receptari insòlit" i històricament rigorós.
Note: Ressenyes
Note: Autor deduït a partir de les inicials
Document: Ressenya
Subject: Estudi ; Motiu literari ; Gastronomia=Motiu literari
Pujol i Puigvehí, Anna ; Apici ; Pla, Josep
Works: Anna Pujol i Puigvehí. Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya vella: d'Apici (segle I) a Josep Pla (segle XX) . Barcelona : Icària, 1997
Published in: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres, núm. 31 (1998), p. 503-504




The record appears in these collections:
Document type > Reviews

 Record created 2009-11-30, last modified 2016-11-23



   Favorit i Compartir