'Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya vella: d'Apici (segle I) a Josep Pla (segle XX)' / E.P.V.
Puig i Vayreda, Eduard

Resum: Estudi de la història de l'alimentació i la cuina a la Catalunya antiga que repassa el tractament de la gastronomia des dels temps d'Apici fins als de Josep Pla i que, a més, esdevé, segons l'autor de la ressenya, "un receptari insòlit" i històricament rigorós.
Nota: Ressenyes
Nota: Autor deduït a partir de les inicials
Document: Ressenya
Matèria: Estudi ; Motiu literari ; Gastronomia=Motiu literari
Pujol i Puigvehí, Anna ; Apici ; Pla, Josep
Obres: Anna Pujol i Puigvehí. Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya vella: d'Apici (segle I) a Josep Pla (segle XX) . Barcelona : Icària, 1997
Publicat a: Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres, núm. 31 (1998), p. 503-504




El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Ressenyes

 Registre creat el 2009-11-30, darrera modificació el 2016-11-23



   Favorit i Compartir