Que escampi el seu perfum! (La llengua com a jardí de delícies) / Narcís Comadira
Comadira, Narcís
Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat (2n : 2013 : Barcelona)

Resumen: "Com endinsar-se en un «jardí de delícies». Així hauria de ser l'ensenyament de la llengua. No convertir-se en una obligació odiosa per als estudiants, sinó en un mitjà de coneixement d'un mateix i del món. Com més coneguem la llengua, més profunditat, subtilitat i plenitud atorgarem al fet de viure. El vehicle més idoni per entrar al «meravellós jardí de la llengua», per aprendre'n i gaudir-ne, és la lectura, sobretot dels clàssics: March, Verdaguer, Carner, Sagarra, Foix, Pla, Vinyoli, Ferrater…".
Nota: Conferència presentada al 2n Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat, celebrat el dia 11 d'octubre de 2013 a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (Barcelona)
Documento: Prosa catalana ; Conferències
Materia: Ensenyament ; Llenguatge ; Literatura ; Català ; Literatura catalana ; Educació
March, Ausiàs ; Verdaguer, Jacint ; Carner, Josep (1884-1970) ; Sagarra, Josep M. de ; Foix, J.V. ; Pla, Josep ; Vinyoli, Joan ; Ferrater, Gabriel
Publicado en: Raons de futur, Barcelona : Bellaterra : Institut d'Estudis Catalans : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015 (p. 35-46)
El registro aparece en las colecciones:
Centenarios > Gabriel Ferrater

 Registro creado el 2017-12-14, última modificación el 2017-12-15   Favorit i Compartir