Per citar aquest document: https://traces.uab.cat/record/107148
Cuina i literatura catalanes / Rafael Ansón
Ansón, Rafael

Data: 2017
Resum: Sobre el tractament literari de la cuina catalana i la descripció que, al llarg de la història, n'han fet tan gastrònoms com escriptors.
Document: Comentari
Matèria: Prosa catalana ; Gastronomia ; Literatura catalana ; Catalunya
Nola, Robert de ; Leimgruber, Veronika (Ed.) ; Pla, Josep ; Luján, Néstor ; Perucho, Joan
Obres: Nola, Robert de. Llibre del Coch . [A cura de Veronika Leimgruber]. [Barcelona] : [Universitat de Barcelona] : [Curial], [1977]
Pla, Josep. El que hem menjat . [Barcelona] : [Destino], [1972]
Publicat a: La Vanguardia, 16 març 2017, p. 23 (Opinió)




El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2017-03-17, darrera modificació el 2017-04-21



   Favorit i Compartir