Data: |
1998 |
Resum: |
Estudi de la història de l'alimentació i la cuina a la Catalunya antiga que repassa el tractament de la gastronomia des dels temps d'Apici fins als de Josep Pla i que, a més, esdevé, segons l'autor de la ressenya, "un receptari insòlit" i històricament rigorós. |
Nota: |
Autor deduït a partir de les inicials |
Document: |
Ressenya |
Matèria: |
Estudi ;
Motiu literari ;
Gastronomia=Motiu literari
Pujol i Puigvehí, Anna
;
Apici
;
Pla, Josep
|
Obres: |
Pujol i Puigvehí, Anna.
Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya vella: d'Apici (segle I) a Josep Pla (segle XX) . Barcelona : Icària, 1997 |
Publicat a: |
Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. Figueres, núm. 31 (1998), p. 503-504 (Ressenyes) , ISSN 1136-0267 |