Així està el pati / Jordi Jané
Jané, Jordi (1947-)

Data: 2001
Resum: Quatre temes: 'Pell de gallina' de Bet Miralda (d'Escarlata Circus), 'A poqueta nit' de Juli Disla i 'Ícars' de Marta Barceló i Biel Jordà entren dins la programació del Projecte Alcover, un projecte que promou la circulació i la contractació d'artistes i espectacles teatrals per tal de fomentar la seva vertebració arreu dels Països Catalans. La sisena edició del projecte arriba a 18 poblacions i incorpora per primera vegada espectacles de circ. També parla de 'Le Circle' un muntatge en què es fusiona la dansa contemporània, el teatre gestual i les tècniques circenses. L'autor critica la decisió del consistori de Vilanova i la Geltrú de declinar la seva coresponsabilitat (compartida amb Reus) envers el Festival Trapezi. Per últim, informa que els premis Sebastià Gasch del FAD han estat lliurats a Bet Miralta, Bienve Moya i Els Galindos. Hi ha hagut una menció especial a títol pòstum per a Teresa Calafell.
Document: Comentari
Matèria: 2001 ; Empreses teatrals ; Teatre català ; Circ ; Polèmica ; Fires ; Dansa contemporània ; Vilanova i la Geltrú ; Garraf ; 2000X
Miralda, Bet ; Disla, Juli ; Barceló, Marta ; Jordà, Biel ; Ràfols, Mingo (Dir.) ; Moya, Bienve ; Calafell, Teresa ; Projecte Alcover ; Escarlata Circus : companyia ; Vai-Vai : companyia ; L'Espai ; Festival Trapezi ; Los Galindos : companyia ; Premis Sebastià Gasch del FAD (2001)
Obres: Le Circle . Companyia: Companyia Vai-Vai. Direcció: Mingo Ràfols. Barcelona, cicle Endansa, L'Espai. 2001
Publicat a: Avui. Barcelona, (2001, 6 d'abril), p. 46 (Volt de pista) , ISSN 2340-2016




El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Comentaris

 Registre creat el 2009-11-30, darrera modificació el 2023-11-09



   Favorit i Compartir