XXVè Curs de Sociolingüística de la Nucia "Ensenyament, context sociolingüístic i codificació de les llengües a l'Estat espanyol" (9, 10, 16 i 17 de novembre de 2012) / Jordi M. Antolí Martínez
Antolí Martínez, Jordi M.

Fecha: 2014
Resumen: Sobre la 25a edició dels Cursos de Sociolingüística de la Nucia, la qual se celebrà els dies 9 i 10, i 16 i 17 de novembre de l'any 2012 sota el títol "Ensenyament, context sociolingüístic i codificació de les llengües a l'Estat espanyol" i permeté fer un recorregut per la situació de les llengües a l'Estat espanyol. Aprofitant l'ocasió, també s'oferí una panoràmica actualitzada de la situació de la llengua catalana, especialment referida al present i el futur de l'ús social, de l'ensenyament i de l'estandardització de la llengua. A més, es volgué fer partícips de la reflexió diversos especialistes en les altres llengües de l'Estat espanyol. Com habitualment, l'acte fou organitzat des de la Seu Universitària de la Nucia i des de la Universitat d'Alacant. Al llarg del curs, prengueren la paraula Isidor Marí, Miquel Àngel Pradilla i Cardona, Jordi Suïls, Maria Pilar Benítez, Manuel González González, Henrique Monteagudo Romero, Josetxu Madariaga, José Enrique Gargallo Gil, José A. Pascual, Juan Carlos Moreno Cabrera i Hans-Ingo Radatz.
Documento: Comentari
Materia: Cursos ; Col·loquis ; Sociolingüística ; Ensenyament ; Ús lingüístic ; Llengua estàndard ; Català ; 2010X
Marí, Isidor ; Pradilla i Cardona, Miquel Àngel ; Suïls, Jordi ; Benítez, Maria Pilar ; González González, Manuel ; Monteagudo Romero, Henrique ; Madariaga, Josetxu ; Gargallo Gil, José Enrique ; Pascual, José A. ; Moreno Cabrera, Juan Carlos ; Radatz, Hans-Ingo ; Universitat d'Alacant ; Curs de Sociolingüística de La Nucia "Ensenyament, context sociolingüístic i codificació de les llengües a l'Estat espanyol" (25è : 2012 : La Nucia)
Publicado en: Estudis Romànics, Núm. 36 (2014), p. 642-644 (Crònica) , ISSN 2013-9500




El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Comentarios

 Registro creado el 2020-07-06, última modificación el 2023-06-11



   Favorit i Compartir