Fritz Vogelgsang: Salvador Esprius Übersetzer ins Deutsche / Ramon Farrés
Farrés, Ramon

Date: 2010
Abstract: Del resum de l'article: "La publicació per l'editorial Amman de Zuric de l'obra poètica completa de Salvador Espriu en versió bilingüe català-alemany significa un fita històrica en la recepció de la literatura catalana en l'àmbit cultural alemany, i representa el punt culminant d'un lent procés de penetració de l'obra del poeta de Sinera al sistema literari alemany que es va iniciar el 1970. Aquest article ressegueix detalladament aquest procés, tot centrant l'atenció en la figura de Fritz Vogelgsang, l'autor de la versió alemanya de l'obra poètica completa, de la qual es fa una anàlisi valorativa a partir dels comentaris del mateix traductor, de la comparació amb altres versions i de les reflexions crítiques aparegudes a la premsa alemanya".
Note: Inclou bibliografia (p. 51-52)
Document: Estudi
Subject: Traducció del català ; Alemany ; Poesia catalana
Espriu, Salvador ; Vogelsang, Fritz (Trad.)
Works: Espriu, Salvador. Obra poètica. Das lyrische Werk . Edició de Fritz Vogelsang. Traducció de Fritz Vogelsang. Zürich : Amman, 2007
Published in: Zeitschrift für Katalanistik, Núm. 23 (2010), p. 39-52 (Monogràfic: "La més clara paraula - Homenatge a Salvador Espriu amb motiu dels 25 anys de la seva mort")
The record appears in these collections:
Document type > Studies

 Record created 2019-06-07, last modified 2019-06-07   Favorit i Compartir