Les Humanitats en transició
Martí Pérez, Josep
Armenteros Rodríguez, Ivan
Faura, Ricard (Presentació de l'acte)
Secció de Ciència i Tecnologia. Ateneu Barcelonès
Ateneu Barcelonès

Imprint: Barcelona : Ateneu Barcelonès, 2018
Description: Enregistrament audiovisual : 70 min.
Abstract: Enregistrament de l'acte "Les Humanitats en transició", celebrat a l'Ateneu Barcelonès el 9 d'abril del 2015. De la presentació del vídeo: "Quin és el rumb que cal que adoptin les humanitats de cara els canvis i reptes socials actuals? Fins a quin punt el futur de les humanitats demana una reformulació o superació del mateix pensament humanista del qual han sorgit?". Josep Martí s'interroga en la seva conferència sobre l'evolució de les humanitats i de l'humanisme en un període en crisi i aposta pel concepte 'posthumanisme' com a superació vàlida. De la seva banda, Armenteros presenta i comenta el congrés "Humanitats en Transició", organitzat pel CSIC (23-26 d'octubre del 2018, Barcelona), a propòsit del qual s'ha realitzat aquest acte.
Note: Descripció del recurs: 27 de març del 2019
Note: Enregistrament de vídeo. Durada: 70 minuts. Data de producció: 20 de juny del 2018, [19.00h], [Sala Verdaguer] Ateneu Barcelonès; Data de publicació: 6 de juliol del 2018
Note: Acte organitzat per la Secció de Ciència i Tecnologia de l'Ateneu Barcelonès
Note: Informació extreta de https://www.ateneubcn.org/agenda/les-humanitats-transicio
Note: Presentador: Ricard Faura; ponents: Josep Martí Pérez i Ivan Armenteros
Note: Divisió de l'acte: presentació de Ricard Faura (min. 00.00-06.03), conferència de Josep Martí Pérez (min. 6.03-48.26), ponència d'Ivan Armenteros Rodríguez (min. 48.26-60.50) i col·loqui amb el públic (min. 60.50-final)
Document: Conferències ; Estudi ; Comentari
Subject: Humanitats ; Humanisme ; Ensenyament ; Ciència ; Col·loquis
Institució Milà i Fontanals. Consejo Superior de Investigaciones Científicas : CSIC ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas : CSIC ; Congrés Internacional Humanitats en Transició (1r : 2018 : Barcelona)



Canal Youtube de l'Ateneu Barcelonès

The record appears in these collections:
Document type > Commentaries
Document type > Studies

 Record created 2019-03-27, last modified 2023-05-29



   Favorit i Compartir