Una poliantea fastuosa de sabors / Joan Garí
Garí, Joan

Data: 2018
Resum: De l'article: "Si hi ha un tema polèmic, en la gastronomia tradicional valenciana, és el de la paella. S’han vessat rius de tinta en defensa d’aquesta o d’aquella altra recepta que si pèsols sí o no, que si peix o carn, que si a la manera valenciana o a la manera alacantina. En aquesta conjuntura, ningú millor que Josep Piera per infantar finalment un volum canònic on poder abordar la història i la realitat del plat més emblemàtic de la nostra cuina".
Document: Ressenya
Matèria: Prosa catalana ; Assaig ; Gastronomia ; Història ; Literatura catalana ; Cultura popular i tradicional ; València ; País Valencià
Piera, Josep
Obres: Piera, Josep. El llibre daurat. La història de la paella com no s'ha contat mai . [Barcelona] : Pòrtic, [2018]
Publicat a: Levante. Posdata, Núm. 1038 (9 juny 2018), p. 4

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Ressenyes

 Registre creat el 2018-07-03, darrera modificació el 2018-07-04



   Favorit i Compartir