L'Ensenyament de llengua a l'educació secundària: proposta d'un marc per a la reflexió / Xavier Fontich Vicens ; Montserrat Vilà Santasusana
Fontich, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona)
Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat (2n : 2013 : Barcelona)
Vilà, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona)

Abstract: "En aquest text defensem que l'objectiu darrer de l'escola en l'ordre lingüístic és el de facilitar l'accés dels alumnes a la cultura alfabetitzada. Considerem que el debat sobre els mètodes d'ensenyament i els continguts s'ha de posar en relació amb aquest objectiu darrer. Proposem un marc per a la reflexió basat en aquest plantejament que comprèn vuit punts referits als pols del sistema didàctic: ensenyament, aprenentatge i continguts".
Note: Inclou referències bibliogràfiques (p. 177-182)
Note: Ponència llegida al 2n Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat, celebrat el dia 11 d'octubre de 2013 a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (Barcelona)
Note: Part de la secció 'Ponències'
Document: Estudi
Subject: Ensenyament ; Escoles ; Llenguatge ; Català ; Adquisició i aprenentatge ; Pedagogia
Published in: Raons de futur, Barcelona : Bellaterra : Institut d'Estudis Catalans : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015 (p. 157-182)
The record appears in these collections:
Document type > Studies

 Record created 2017-12-19, last modified 2017-12-19   Favorit i Compartir