[Parlaments d'inauguració] / Teresa Cabré Monné
Cabré Monné, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona)
Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat (2n : 2013 : Barcelona)

Fecha: 2015
Resumen: Discurs d'obertura del simposi. Cabré parla en qualitat de degana de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, i per tant es centra en el paper que ha de tenir la universitat en el debat sobre el futur de l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes. Repassa els resultats de la primera edició del simposi, lamenta que la relació entre la secundària i la universitat no sigui prou fluïda, i fa èmfasi en la mirada cap al futur que pretén tenir el Simposi.
Nota: Sense títol. Intervenció llegida al 2n Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat, celebrat el dia 11 d'octubre de 2013 a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (Barcelona)
Documento: Prosa catalana ; Discurs
Materia: Universitats ; Col·loquis ; Ensenyament ; Català ; Literatura catalana ; Educació
Facultat de Filosofia i Lletres. Universitat Autònoma de Barcelona
Publicado en: Raons de futur, Barcelona : Bellaterra : Institut d'Estudis Catalans : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015 (p. 21-23)




 Registro creado el 2017-12-14, última modificación el 2023-09-23



   Favorit i Compartir