Resultats globals: 2 registres trobats en 0.01 segons.
Traces. Catàleg, 2 registres trobats
Traces. Catàleg 2 registres trobats  
1.
Jaume I i l'expansió d'una cuina nacional / Fàbrega, Jaume
Jaume Fàbrega repassa l'evolució de la gastronomia en la literatura catalana ja que, segons afirma, "Catalunya esdevé el primer país europeu a posseir literatura gastronòmica".
2008
El Temps. València, núm. 1.264 (2008, 2 de setembre), p. 45-49 (Societat. Gastronomia)
   
2.
L'art de la boca a l'edat mitjana: les fonts / Fàbrega, Jaume
Sobre algunes fonts literàries que documenten l'art de la cuina i del menjar a l'edat mitjana.
2001
Serra d'Or. Barcelona, núm. 497 (2001, Maig), p. 32-33 (Fets i opinions. Les coses delitables)
   

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.
No heu trobat el que estaveu cercant? Proveu la vostra cerca a:
Felip, Pere dins Amazon
Felip, Pere dins Google Books
Felip, Pere dins Google Scholar
Felip, Pere dins Google Web
Felip, Pere dins INSPIRE
Felip, Pere dins NEBIS
Felip, Pere dins Scirus