Els primers anys: batxillerat i primers escrits / Bartomeu Rosselló-Pòrcel ; Tous, Concepció (Ed.) ; Cardona, Francesca (Ed.)
Rosselló-Pòrcel, Bartomeu
Tous, Concepció (Ed.)
Cardona, Francesca (Ed.)

Date: 1999
Abstract: Edició i aplec de diversos documents escrits per Rosselló-Pòrcel. Acull des de poemes en castellà i català de l'autor procedents de diferents publicacions, apunts d'estudiant, horaris, reculls que va fer el mateix Rosselló d'articles de Gabriel Alomar fins a articles de premsa sobre l'abat Cladera o Gaspar Melchor de Jovellanos.
Note: Els documents editats procedeixen de l'exposició 'B. Rosselló-Pòrcel "El poeta"' que es va celebrar entre els mesos d'abril i juny de 1998 al Casal Solleric.
Note: Precedeixen els documents una breu introducció a cura de Xavier Abraham i Pere Rosselló Bover sobre els anys de formació de Rosselló-Pòrcel abans de la partida a Barcelona.
Document: Edició de textos ; Documents escrits ; Fotografies ; Poesia catalana ; Poesia espanyola ; Estudi
Subject: Escriptors catalans ; 1913-1938 ; 1900L
Rosselló-Pòrcel, Bartomeu ; Jovellanos, Gaspar Melchor de ; Alomar, Gabriel (1873-1941) ; Cladera Company, Cristòfol ; Luz y vida : publicació ; En Patufet : publicació ; El Dia : publicació ; La Ultima Hora : publicació
Published in: Bartomeu Rosselló-Pòrcel: a la llum/ Xavier Abraham i Pere Rosselló Bover, Palma : Ajuntament de Palma, 1999 (p. 1-21)

The record appears in these collections:
Document type > Text editions
Document type > Studies

 Record created 2013-04-13, last modified 2023-09-23   Favorit i Compartir