El Seminari de Literatura i Cultura de l'edat mitjana i l'edat moderna del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. Curs 2006-2007 / Neus Ortega i Joana Àlvarez
Ortega, Neus
Àlvarez, Joana

Fecha: 2008
Resumen: Sobre el Seminari de Literatura i Cultura de l'edat mitjana i l'edat moderna (SLIMM) que pretén ser un fòrum universitari de debat sobre la recerca en curs a propòsit dels textos d'àrea catalana produïts entre els segles XIII i XVIII coordinat per Lola Badia i Josep Solervicens. D'ençà de la seva fundació, 1988, ha convidat investigadors consolidats o en formació, fonamentalment d'universitats de l'àmbit català, però també de la resta de l'Estat i de procedència internacional. Neus Ortega repassa les aportacions a l'àmbit de Literatura i Cultura de l'edat moderna i Joana Àlvarez les referents a Literatura i Cultura de l'edat mitjana.
Documento: Comentari
Materia: Col·loquis ; Edat mitjana ; Edat moderna ; Universitats ; 1988-2007
Badia, Lola ; Solervicens, Josep ; Blanco, Emilio ; Narbona, Eugenio ; Nakládalová, Iveta ; Ettinghausen, Henry ; Veny-Mesquida, Joan Ramon ; Cabré, Miriam ; Martí, Sadurní ; Millet, Víctor ; Fidora, Alexander ; Parera, Raquel ; Galí, Montserrat ; Giralt Soler, Sebastià ; Departament de Filologia Catalana. Universitat de Barcelona ; Universitat de Barcelona ; Seminari de Literatura i Cultura de l'edat mitjana i l'edat moderna (2006 : UB)
Publicado en: Llengua & Literatura, Núm. 19 ( 2008), p. 543-553 (Crònica) , ISSN 2013-9527




El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Comentarios

 Registro creado el 2010-07-08, última modificación el 2023-06-24



   Favorit i Compartir