L'ensenyament de la literatura catalana a Internet / Laia Climent (Universitat Jaume I)
Climent, Laia
Jornades de l'Institut d'Estudis Catalans: "La llengua i la literatura: història i actualitat" (3s : 2002 : Universitat Jaume I (Castelló))

Fecha: 2004
Resumen: En primer lloc, l'autora fa unes consideracions generals sobre la implantació d'Internet en l'ensenyament. En segon lloc, reflexiona sobre les continguts curriculars que mostren la situació de la literatura catalana en el sistema educatiu. Finalment, valora tres pàgines web dedicades a l'ensenyament de la literatura catalana: la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (http://xtec. es), la del col·lectiu Magisteri Mag Poesia (http://www. mallorcaweb. com/magpoesia), i la del projecte, impulsat per Vicent Salvador, de presentació en xarxa de l'assignatura d'història de la llengua catalana impartida a la Universitat Jaume I.
Nota: Text llegit en les terceres jornades de l'IEC celebrades a la Universitat Jaume I el novembre i desembre de 2002, dins la sessió "Història i literatura"
Nota: Referències bibliogràfiques (p. 153-154)
Documento: Comentari
Materia: Ensenyament ; Literatura catalana ; Internet ; Pàgina web
Salvador, Vicent ; Magisteri Mag Poesia ; Universitat Jaume I
Publicado en: La llengua i la literatura: història i actualitat, Castelló de la Plana : Institut d'Estudis Catalans : Universitat Jaume I, 2004 (p. 147-154)

El registro aparece en las colecciones:
Son noticia > Vicent Salvador
Tipo de documento > Comentarios

 Registro creado el 2009-11-30, última modificación el 2023-09-23   Favorit i Compartir