Rafael Aracil, del pavelló de la República al Bulli / Zeneida Sardà
Sardà, Zeneida

Date: 2000
Abstract: Entrevista a Rafael Aracil, director del Centre d'Estudis Històrics Internacionals (CEHI). Entre diversos temes relacionats amb aquest centre i amb la gastronomia, Aracil parla de la constitució del premi Sent Soví, de literatura gastronòmica.
Document: Entrevista
Subject: Institucions ; Història ; Gastronomia ; Premis literaris ; Literatura catalana
Aracil, Rafael ; Premi Sent Soví de literatura gastronòmica ; Centre d'Estudis Històrics i Internacionals. Universitat de Barcelona ; Universitat de Barcelona
Published in: Serra d'Or. Barcelona, núm. 492 (2000, Desembre), p. 32, 34, 36, 38-39 i 41 (Fets i opinions. Monogràfic: La nova cuina catalana) , ISSN 0037-2501

The record appears in these collections:
Document type > Interviews

 Record created 2009-11-30, last modified 2023-09-24



   Favorit i Compartir