'Manuel des anthologies, corpus et textes romans' / Vicent Martines Peres
Martines, Vicent (Universitat d'Alacant)

Data: 2019
Resum: El manual ressenyat conté una descripció sistemàtica i ordenada de les antologies i corpus existents que fins ara s'han compilat per a les llengües romàniques. Al llarg del volum es tenen en compte els idiomes estàndards i una selecció de varietats diatòpiques i diastràtiques ben testades, així com els criolls romàntics. A més, es proporcionen textos representatius per a totes les varietats comentades. Amb tot, l'autor lamenta que els dos capítols que fan referència al català, que sembla ser que són excel·lents en plantejament, desenvolupament i resultats, no estiguin escrits en català, tal com s'esperaria d'un volum de caràcter internacional i aliat de les llengües romàniques com aquest.
Document: Ressenya
Matèria: Manual ; Antologia ; Filologia romànica ; Llengües romàniques ; Lingüística romànica ; Lingüística computacional ; Semiòtica ; Català
Iliescu, Maria (Ed.) ; Roegiest, Eugeen (Ed.)
Obres: Manuel des anthologies, corpus et textes romans . Edició a cura de Maria Iliescu i Eugeen Roegiest. Berlín : De Gruyter, 2015 (Manuals of Romance Linguistics, 7)
Publicat a: Estudis Romànics, Núm. 41 (2019), p. 556-559 (Recensions)
El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Ressenyes

 Registre creat el 2020-04-10, darrera modificació el 2020-04-10   Favorit i Compartir