visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Ayuda | Departament de Filologia Catalana UAB | Sobre Traces | Català English Español |
Página principal > Traces. Catálogo > Una visió de la cuina / |
Fecha: | 2019 |
Resumen: | L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició celebra anualment un homenatge a algun destacat personatge que d'una manera o altra ha deixat la seva empremta en la cuina del país. Enguany, que l'Acadèmia fa trenta anys, l'escollit ha estat l'escriptor Josep Pla. |
Nota: | Se citen alguns dels llibres als quals es fa referència al llarg de l'article |
Documento: | Comentari |
Materia: |
Prosa catalana ;
Gastronomia ;
Cuina=Motiu literari ;
Motiu literari ;
Escriptors catalans ;
Catalunya Pla, Josep ; Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició |
Obras: |
Pla, Josep.
El meu país . [Barcelona] : Destino, [1967] Pla, Josep. El que hem menjat . [Barcelona] : [Destino], [1972] Pla, Josep. Escrits empordanesos . [Barcelona] : [Destino], [1980] Pla, Josep. Alguns grans cuiners de l'Empordà . [Barcelona] : [Destino], [1984] Pla, Josep. Llagosta i pollastre (sobre cuina catalana) . [Barcelona] : [Selecta], [1952] |
Publicado en: | La Vanguardia. Culturas, Núm. 904 (9 novembre 2019), p. 20-23 (Mirades) , ISSN 1886-774X |
p. 20 |
p. 21 |
p. 22 |
p. 23 |