Una visió de la cuina / Xavier Febrés
Febrés, Xavier

Fecha: 2019
Resumen: L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició celebra anualment un homenatge a algun destacat personatge que d'una manera o altra ha deixat la seva empremta en la cuina del país. Enguany, que l'Acadèmia fa trenta anys, l'escollit ha estat l'escriptor Josep Pla.
Nota: Se citen alguns dels llibres als quals es fa referència al llarg de l'article
Documento: Comentari
Materia: Prosa catalana ; Gastronomia ; Cuina=Motiu literari ; Motiu literari ; Escriptors catalans ; Catalunya
Pla, Josep ; Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició
Obras: Pla, Josep. El meu país . [Barcelona] : Destino, [1967]
Pla, Josep. El que hem menjat . [Barcelona] : [Destino], [1972]
Pla, Josep. Escrits empordanesos . [Barcelona] : [Destino], [1980]
Pla, Josep. Alguns grans cuiners de l'Empordà . [Barcelona] : [Destino], [1984]
Pla, Josep. Llagosta i pollastre (sobre cuina catalana) . [Barcelona] : [Selecta], [1952]
Publicado en: La Vanguardia. Culturas, Núm. 904 (9 novembre 2019), p. 20-23 (Mirades)



p. 20

p. 21

p. 22

p. 23

El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Comentarios

 Registro creado el 2019-12-12, última modificación el 2020-01-27



   Favorit i Compartir