XI Jornades d'Intercanvi Cultural. Elx i el camp d'Elx. 29-31 d'octubre i 1 de novembre de 2016
Anuari Verdaguer

Data: 2017
Resum: Es presenta el programa de les XI Jornades d'Intercanvi Cultural, celebrades a Elx i el Camp d'Elx del 29 d'octubre a l'1 de novembre del 2016, organitzades per la Societat Verdaguer i la Societat Catalana de Llengua i Literatura, amb la col·laboració de la Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris de la Universitat de Vic, del Museu Municipal de la Festa, el Patronat del Misteri d'Elx, l'Ajuntament d'Elx, l'Ajuntament de Guardamar, l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana de la Universitat d'Alacant (IIFV) i el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant. Les ponències es van pronunciar al Centre Cultural les Clarisses d'Elx (29-31 d'octubre).
Nota: Sense signar
Document: Informació
Matèria: Col·loquis ; Estudiosos catalans ; Actes culturals ; Conferències ; Relacions culturals
Societat Verdaguer ; Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris. Universitat de Vic ; Universitat de Vic ; Societat Catalana de Llengua i Literatura. Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Museu Municipal de la Festa. Ajuntament d'Elx ; Patronat del Misteri d'Elx ; Ajuntament d'Elx ; Centre Cultural Les Clarisses. Ajuntament d'Elx ; Ajuntament de Guardamar ; Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana : IIFV ; Departament de Filologia Catalana. Universitat d'Alacant ; Universitat d'Alacant ; Jornades d'Intercanvi Cultural (11s : 2016 : Elx : Guardamar)
Publicat a: Anuari Verdaguer, Núm. 25 (2017), p. 195-196 (Monogràfic: XI Jornades d'Intercanvi Cultural. Elx i el camp d'Elx. 29-31 d'octubre i 1 de novembre de 2016) , ISSN 2385-4952



L'article a RACÓ

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Informacions

 Registre creat el 2019-03-02, darrera modificació el 2023-11-30



   Favorit i Compartir