Moll, Antoni L. i Josep Solervicens: 'La Poètica renaixentista a Europa. Una recreació del llegat clàssic' / Mathias Ledroit
Ledroit, Mathias (Universitat de Paris-Sorbonne, Paris IV)

Fecha: 2013
Resumen: L'obra citada aplega les conferències pronunciades en el marc del Col·loqui Internacional Mimesi "Conceptes clau de la poètica renaixentista: una recreació del llegat clàssic" celebrat a la Universitat de Barcelona l'octubre del 2009. La publicació compta amb treballs escrits en català, castellà, francès, italià i anglès. A partir dels treballs, Mathias Ledroit caracteritza el Renaixement per la fusió de diverses tradicions literàries i pel redescobriment, regeneració i recreació del món clàssic.
Nota: Inclou una bibliografia (p. 259)
Documento: Ressenya
Materia: Acta ; Col·loquis ; Poètica ; Renaixement ; Poesia ; Poesia catalana
Solervicens, Josep (Ed.) ; Moll Benejam, Antoni Lluís (Ed.) ; Huss, Bernhard ; Friedlein, Roger ; Kappl, Brigitte ; Duprat, A. ; Béhar, Roland ; Esteve, Cesc ; Plató ; Aristòtil ; Hermògenes de Tars ; Vega, Garcilaso de la ; Col·loqui Internacional Mimesi. Conceptes clau de la poètica renaixentista: una recreació del llegat clàssic (2n : 2009 : Barcelona)
Obras: Diversos autors. La Poètica renaixentista a Europa. Una recreació del llegat clàssic . A cura d'Antoni L. Moll i Josep Solervicens. Lleida : Punctum : Mimesi, 2011 (Poètiques, 2)
Publicado en: Llengua & Literatura, Núm. 23 (2013), p. 255-259 (Ressenyes i notes crítiques) , ISSN 2013-9527



L'article a RACO

El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Reseñas

 Registro creado el 2013-06-19, última modificación el 2023-06-18



   Favorit i Compartir