La poètica barroca a Europa : Un nou sistema epistemològic i estètic / A cura d'Antoni L. Moll i Josep Solervicens
Col·loqui Internacional Mimesi. Conceptes clau de la poètica barroca: nou sistema epistemològic i estètic (1r : 2008 : Barcelona)
Moll Benejam, Antoni Lluís (Ed.)
Solervicens, Josep (Ed.)

Publicació: Lleida : Punctum & Mimesi, 2009
Descripció: 182 p.; 24 cm
Resum: Aquest volum parteix de les ponències i debats del Primer Col·loqui Internacional Mimesi sobre conceptes clau de la poètica barroca celebrat a la Universitat de Barcelona el maig de 2008. El llibre, per tant, ofereix una visió sistemàtica i renovada de la poètica europea del Barroc focalitzada en quatre objectius centrals: 1. La fixació del sistema teòric que articula la poètica barroca i els seus conceptes clau; 2. Establir el procés evolutiu del pensament literari en el pas del Renaixement al Barroc; 3. Determinar el grau de convergència entre el discurs teòric i les creacions literàries del Barroc; i 4. Contrastar els resultats obtingut als projectes d'investigació dirigits pels participants en el col·loqui, que fins ara havien treballat aïlladament.
Document: Acta
Matèria: Col·loquis ; Poètica ; Barroc ; Font literària ; Literatura italiana ; Literatura espanyola ; Literatura catalana
Hempfer, Klaus W. ; Duprat, A. ; Esteve, Cesc ; García López, Jorge ; Blanco, Emilio
ISBN: 8493609498
Localització: UAB. Humanitats
Topogràfic: 82.09"16" Poe
 Registre creat el 2011-11-07, darrera modificació el 2018-06-11   Favorit i Compartir