Borsa d'estudis catalanoalemanya "Rudolf Brummer" (1999/2000) / C.D.P.
Pusch, Claus D.

Resumen: Sobre la borsa d'estudis que, anualment i des de 1999, atorga l'Associació Germano-Catalana a investigadors d'universitats alemanyes que estudiïn les relacions germanocatalanes en el camp de la llengua i la literatura (tot i que també en l'àmbit de l'art, la història i la política). L'any 1999 s'adjudicà a Michael Ebmeyer (pel seu projecte de tesi doctoral "La representació de conflictes culturals en el teatre dels anys noranta a Barcelona i Berlín") i Thomas Gergen (pel treball històric "Els moviments pacifistes a la Catalunya dels segles XI i XII"). La borsa de l'any 2000 es va compartir entre Corinna Waffender (pel seu estudi "Dones escriuen la ciutat - Berlín i Barcelona en les obres d'autores contemporànies: una comparació germano-catalana") i Edmund Voges (pel treball "Riga - Barcelona - Madrid 1888-1929. La mirada d'Espanya cap al Nord i la construcció d'una Catalunya moderna").
Nota: Crònica
Nota: Al final del volum consta la correspondència entre les inicials i el nom complet de l'autor
Documento: Informació
Materia: Premis ; Teatre català ; Teatre alemany ; Literatura comparada ; Literatura catalana ; Literatura alemanya ; Dona ; Ciutat=Motiu literari ; Motiu literari ; Catalunya ; Alemanya
Ebmeyer, Michael ; Gergen, Thomas ; Waffender, Corinna ; Voges, Edmund ; Associació Germano-Catalana ; Borsa d'estudis Rudolf Brummer (1999) ; Borsa d'estudis Rudolf Brummer (2000)
Publicado en: Estudis Romànics. Barcelona, Vol. XXIII (2001), p. 391
El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Informaciones

 Registro creado el 2009-11-30, última modificación el 2020-03-21   Favorit i Compartir