Els quatre últims volums de les 'Obres Completes' de Jordi Rubió i Balaguer / Lola Badia
Badia, Lola

Fecha: 2000
Resumen: La ressenya comenta el contingut dels volums citats, destacant la importància de l'edició de les obres de Rubió. El valor dels materials, segons Badia, és desigual, per bé que sosté que hi ha determinats textos que cal comptar entre la producció major de l'autor.
Documento: Ressenya
Materia: Obres completes ; Prosa catalana ; Assaig ; Discurs ; Miscel·lània ; Literatura catalana ; Llibreters ; Impremta ; Biblioteques ; Biblioteconomia
Rubió i Balaguer, Jordi ; Escobedo, Joana (Pr.) ; Soberanas i Lleó, Amadeu J. (Pr.)
Obras: Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, X. Estudis de literatura catalana . Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1992 (Biblioteca Abat Oliba)
Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, XI. Llibreters i impressors a la Corona d'Aragó . Pròleg de Joana Escobedo. Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1993 (Biblioteca Abat Oliba)
Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, XII. Sobre biblioteques i biblioteconomia . Pròleg d'Amadeu-J. Soberanas. Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1995 (Biblioteca Abat Oliba)
Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, XIII. Obra dispersa . Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1999 (Biblioteca Abat Oliba)
Publicado en: Llengua & Literatura. Barcelona, núm. 11 (2000), p. 475-477 (Ressenyes i notes crítiques. Ressenyes col·lectives) , ISSN 2013-9527
El registro aparece en las colecciones:
10 años de la muerte > Amadeu J. Soberanas i Lleó
Tipo de documento > Reseñas

 Registro creado el 2009-11-30, última modificación el 2024-02-07   Favorit i Compartir