Els quatre últims volums de les 'Obres Completes' de Jordi Rubió i Balaguer / Lola Badia
Badia, Lola

Abstract: La ressenya comenta el contingut dels volums citats, destacant la importància de l'edició de les obres de Rubió. El valor dels materials, segons Badia, és desigual, per bé que sosté que hi ha determinats textos que cal comptar entre la producció major de l'autor.
Note: Ressenyes i notes crítiques. Ressenyes col·lectives
Document: Ressenya
Subject: Obres completes ; Prosa catalana ; Assaig ; Discurs ; Miscel·lània ; Literatura catalana ; Llibreters ; Impremta ; Biblioteques ; Biblioteconomia
Rubió i Balaguer, Jordi ; Escobedo, Joana (Pr.) ; Soberanas i Lleó, Amadeu J. (Pr.)
Works: Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, X . Estudis de literatura catalana. Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Abadia de Montserrat, 1992 (Biblioteca Abat Oliba)
Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, XI. Llibreters i impressors a la Corona d'Aragó . Pròleg de Joana Escobedo. Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Abadia de Montserrat, 1993 (Biblioteca Abat Oliba)
Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, XII. Sobre biblioteques i biblioteconomia . Pròleg d'Amadeu-J. Soberanas. Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Abadia de Montserrat, 1995 (Biblioteca Abat Oliba)
Rubió i Balaguer, Jordi. Obres Completes, XIII. Obra dispersa . Barcelona : Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya : Abadia de Montserrat, 1999 (Biblioteca Abat Oliba)
Published in: Llengua & Literatura. Barcelona, núm. 11 (2000), p. 475-477, ISSN 2013-9527
The record appears in these collections:
Document type > Reviews

 Record created 2009-11-30, last modified 2023-03-18   Favorit i Compartir