La aventura de soñar / Maria Eulàlia Ventalló
Ventalló, Maria Eulàlia

Fecha: 2000
Resumen: Amb motiu de l'arribada del Nadal, l'autora repassa les novetats editorials pel que fa a la literatura infantil i juvenil. Els deus llibres ressenyats abracen des de la lectura visual que pretén un primer contacte dels bebès amb el món del llibre ('Tot això m'agrada', de Caroline J. Church), a narracions originals amb un seguiment il·lustratiu ('Adormits', de Lluís Rius i Montse Ginesta, Premi Hospital Sant Joan de Déu 2000), passant pel relat d'imaginació sobre l'amistat i el poder dels contes ('Un tresor per compartir', de Chris Conover), fins a la literatura de terror, recomanada a partir dels 12 anys, que es recull en la selecció 'Mil anys de contes de terror', a cura de H. Montardre i P. J. Hernández. També es comenten algunes edicions en castellà.
Documento: Ressenya
Materia: 2000 ; Edicions ; Novel·la catalana ; Conte català ; Literatura infantil ; Literatura juvenil ; Literatura fantàstica ; Literatura de terror ; Traducció al català ; Conte ; 1990X
Church, Caroline J. ; Rius, Lluís ; Ginesta, Montse (Il·l.) ; Conover, Chris ; Montardre, Hélène (Ed.) ; Hernàndez, Pau Joan (Ed.) ; Premi Hospital Sant Joan de Déu de conte infantil (2000)
Obras: Church, Caroline J.. Tot això m'agrada . Barcelona : Cruïlla, 2000
Lluís Rius i Montse Ginesta. Adormits! . Barcelona : La Galera : Cercle de Lectors, 2000
Conover, Chris. Un tresor per compartir . Barcelona : Joventut, 2000
Mil anys de contes de terror . A cura de H. Montardre i P.J. Hernández. Barcelona : Baula, 2000
Publicado en: La Vanguardia. Libros. Barcelona (2000, 15 de desembre), p. 4-5 (Libros) , ISSN 2014-1963

El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Reseñas

 Registro creado el 2009-11-30, última modificación el 2023-11-21



   Favorit i Compartir