Lèxic de bars i cafeteries / Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Equip de redacció: Josep M. Aymà ; Montserrat Planas ; Ramon Torrents
Aymà Aubeyzon, Josep M.
Planas, Montserrat
Torrents, Ramon
Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Edición: 2a ed.
Publicación: Barcelona : Generalitat de Catalunya, 1990
Descripción: 22 p. : il.; 23 cm
Resumen: Vocabulari castellà - català dividit en els següents apartats: begudes; tapes i entrepans; plats combinats i de cafeteria; procediments culinaris més usuals; pizzes; formatges i patés; pastisseria, gelats i dolços; i indicacions i comunicacions.
Documento: Vocabulari
Materia: Lèxic ; Gastronomia ; Català ; Espanyol
Localización: UAB. Humanitats
Topográfico: 64.024.3(038) Aym
 Registro creado el 2009-11-30, última modificación el 2018-02-02



   Favorit i Compartir