El llenguatge periodístic en els mitjans digitals ebrencs / Jordi Duran i Suàrez
Duran i Suàrez, Jordi
Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre (1a : 2017 : Tortosa)

Fecha: 2018
Resumen: De la presentació: "La present comunicació pretén, en primer lloc, descriure el model lingüístic -o els models lingüístics- que apliquen els mitjans de comunicació digitals ebrencs estudiats, de les comarques catalanes del Baix Ebre i del Montsià, mitjançant l'anàlisi quantitativa i qualitativa d'una sèrie de trets que incorporen variació en l'estàndard. En segon lloc, presentar propostes que poden contribuir a consolidar i a potenciar el model de llengua dels mitjans digitals ebrencs. Finalment, a tall de tancament, apuntar una reflexió al voltant del model de llengua en general -més enllà de l'àmbit del periodisme- a les Terres de l'Ebre. ".
Nota: Bibliografia (p. 81-82)
Nota: Aquest estudi es va presentar a la I Jornada de Llengua als Mitjans de Comunicació de les Terres de l'Ebre celebrada el 24 de maig del 2017 al Palau Oliver de Boteller de Tortosa.
Documento: Estudi
Materia: Català ; Variació lingüística ; Llengua estàndard ; Periodisme ; Premsa catalana ; Premsa digital ; Baix Ebre ; Montsià ; Terres de l'Ebre
Publicado en: Primera Jornada de llengua als mitjans de comunicació de les Terres de l'Ebre, Barcelona : Direcció General de Política Lingüística, 2018 (p. 65-82)



Accés lliure

El registro aparece en las colecciones:
Tipo de documento > Estudios

 Registro creado el 2021-02-15, última modificación el 2023-09-20



   Favorit i Compartir