'Els clàssics en la literatura infantil i juvenil' / Teresa Mañà
Mañà, Teresa

Fecha: 2020
Resumen: El volum reuneix les aportacions presentades a les jornades del mateix títol organitzades per l'Aula Carles Riba i celebrades a la Universitat de Barcelona i a l'Institut d'Estudis Catalans el dies 12 i 13 de maig de 2016. Les jornades tenen com a objectiu principal estudiar la presència i la incidència dels clàssics antics en la literatura catalana adreçada a infants i joves, tant des del punt de vista literari com des de la perspectiva de la recepció i també del món editorial. L'autora presenta les cinc contribucions del llibre.
Documento: Ressenya
Materia: Acta ; Col·loquis ; Estudi ; Literatura infantil ; Literatura juvenil ; Literatura catalana ; Literatura clàssica ; Lectura
Malé i Pegueroles, Jordi (Ed.) ; Murgades, Josep (Ed.) ; Garreta, Cristina ; Navarro Durán, Rosa ; Almirall, Jaume ; Creus, Eloi ; Jané, Albert ; Aula Carles Riba. Universitat de Barcelona ; Universitat de Barcelona ; Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Jornades "Els clàssics en la literatura infantil i juvenil" (2016 : Barcelona)
Obras: Els clàssics en la literatura infantil i juvenil . A cura de Jordi Malé i Josep Murgades. Barcelona : Universitat de Barcelona, 2020 (Aula Carles Riba, 8)
Publicado en: Blog de l'Escola de Llibreria, 7 desembre 2020 (Llibres) , ISSN 2696-4201





El registro aparece en las colecciones:
Son noticia > Albert Jané
Tipo de documento > Reseñas

 Registro creado el 2020-12-10, última modificación el 2023-09-10



   Favorit i Compartir