X Col·loqui Internacional Verdaguer: "Escriptures il·luminades" / Josep Maria Sucarrats Vilà, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic
Sucarrats Vilà, Josep Maria (Universitat de Vic)

Fecha: 2019
Resumen: Sobre el desenvolupament del Xè Col·loqui Internacional Verdaguer titulat 'Escriptures il·luminades'. L'organitzaven, com és habitual, la Societat Verdaguer, la Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris de la UVic-UCC i la Societat Catalana de Llengua i Literatura, amb la col·laboració del Museu d'Història de Barcelona, de la Fundació Jacint Verdaguer i dels grups de recerca TEXLICO de la UVic-UCC, GELIV i GRAC-MON de la UB. Aquesta vegada, la convocatòria se centrava en la condició de modern, d'estrany i solitari de Verdaguer en un món que li revelava un ideal cada cop més inefable.
Documento: Crònica
Materia: Col·loquis ; Escriptors catalans ; Literatura catalana ; 2017 ; 2010X
Verdaguer, Jacint ; Societat Verdaguer ; Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris. Universitat de Vic ; Universitat de Vic ; Societat Catalana de Llengua i Literatura. Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Grup de Recerca Textos literaris contemporanis: estudi, edició i traducció : TEXLICO. Universitat de Vic ; Grup d'Estudi de la Literatura del Vuit-cents : GELIV ; Universitat de Barcelona ; Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis : GRACMON. Universitat de Barcelona ; Vil·la Joana ; Museu d'Història de Barcelona ; Fundació Jacint Verdaguer ; Casa Museu Jacint Verdaguer ; Col·loqui internacional Verdaguer "Escriptures il·luminades" (10è 2017 : Barcelona : Vic : Folgueroles)
Publicado en: Estudis Romànics, Núm. 41 (2019), p. 668-669 (Crònica) , ISSN 2013-9500




 Registro creado el 2020-04-21, última modificación el 2023-06-11



   Favorit i Compartir