XI Jornades d'Intercanvi Cultural. Elx i el camp d'Elx. 29-31 d'octubre i 1 de novembre de 2016
Anuari Verdaguer

Date: 2017
Abstract: Es presenta el programa de les XI Jornades d'Intercanvi Cultural, celebrades a Elx i el Camp d'Elx del 29 d'octubre a l'1 de novembre del 2016, organitzades per la Societat Verdaguer i la Societat Catalana de Llengua i Literatura, amb la col·laboració de la Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris de la Universitat de Vic, del Museu Municipal de la Festa, el Patronat del Misteri d'Elx, l'Ajuntament d'Elx, l'Ajuntament de Guardamar, l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana de la Universitat d'Alacant (IIFV) i el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant. Les ponències es van pronunciar al Centre Cultural les Clarisses d'Elx (29-31 d'octubre).
Note: Sense signar
Document: Informació
Subject: Col·loquis ; Estudiosos catalans ; Actes culturals ; Conferències ; Relacions culturals
Societat Verdaguer ; Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris. Universitat de Vic ; Universitat de Vic ; Societat Catalana de Llengua i Literatura. Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Museu Municipal de la Festa. Ajuntament d'Elx ; Patronat del Misteri d'Elx ; Ajuntament d'Elx ; Centre Cultural Les Clarisses. Ajuntament d'Elx ; Ajuntament de Guardamar ; Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana : IIFV ; Departament de filologia catalana. Universitat d'Alacant ; Universitat d'Alacant ; Jornades d'Intercanvi Cultural (11s : 2016 : Elx : Guardamar)
Published in: Anuari Verdaguer, Núm. 25 (2017), p. 195-196 (Monogràfic: XI Jornades d'Intercanvi Cultural. Elx i el camp d'Elx. 29-31 d'octubre i 1 de novembre de 2016)



L'article a RACÓ

The record appears in these collections:
Document type > Informations

 Record created 2019-03-02, last modified 2019-03-02



   Favorit i Compartir