La política lingüística en les eleccions valencianes de 2011 / Josep Àngel Mas Castells, Eva M. Mestre i Mestre
Mas Castells, Josep Àngel
Mestre i Mestre, Eva M.

Date: 2013
Abstract: De l'abstract: "En aquest article s'analitzen les propostes en matèria de política lingüística de les coalicions i partits polítics que van obtenir representació a les Corts Valencianes en les eleccions de maig de 2011. Des d'una perspectiva sociolingüística, s'estudiarà l'abast de les propostes, dins del marc de la política lingüística valenciana de les darreres dècades. Això implica que el capteniment com a gestors es tindrà en compte a l'hora de valorar les propostes que van presentar al programa electoral en el cas dels partits que han tingut i tenen responsabilitats de govern. En el cas dels que no n'han tingut, el comparatisme es durà a terme tant amb les propostes dels majoritaris com amb la política lingüística efectiva, dibuixant així el mapa de la política lingüística possible al País Valencià en un termini mitjà".
Note: Bibliografia (p. 151-153)
Document: Estudi
Subject: Política lingüística ; Sociolingüística ; Política ; Educació ; Valencià ; 2011 ; País Valencià ; 2000X
Corts Valencianes ; Partit Popular : PP ; Partido Socialista Obrero Español : PSOE ; Partit Socialista País Valencià : PSPV ; Coalició Compromís : CC ; Esquerra Unida del País Valencià : EUPV
Published in: Revista de Llengua i Dret, Núm. 60 (desembre 2013), p. 125-153 (Estudis sobre política lingüística i sociolingüística)
The record appears in these collections:
Document type > Studies

 Record created 2018-05-25, last modified 2018-05-26   Favorit i Compartir