El Currículum de literatura. Del batxillerat a la universitat / Pere Martí i Bertran ; Jaume Aulet
Martí i Bertran, Pere (IES Eugeni d'Ors de Vilafranca del Penedès)
Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat (2n : 2013 : Barcelona)
Aulet, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona)

Abstract: "La intenció de la ponència és exposar i reflexionar sobre la situació actual de l'ensenyament de la literatura catalana a la secundària i a la universitat. Es fa atenció especialment a les disposicions legals vigents, en els respectius currículums i plans d'estudis, i als canals de comunicació entre ambdós tipus d'ensenyament. A més de l'exposició i la reflexió es fan també unes propostes de millora de cara al futur immediat". L'article també fa èmfasi en els problemes que presenta actualment la formació del professorat de llengua i literatura catalanes.
Note: Ponència llegida al 2n Simposi sobre l'Ensenyament de la Llengua i la Literatura Catalanes a la Secundària i a la Universitat, celebrat el dia 11 d'octubre de 2013 a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (Barcelona)
Note: Part de la secció 'Ponències'
Document: Estudi
Subject: Política ; Educació ; Ensenyament ; Instituts ; Universitats ; Literatura catalana ; Lectura ; Professionalització ; Mestres
Published in: Raons de futur, Barcelona : Bellaterra : Institut d'Estudis Catalans : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015 (p. 105-127)
The record appears in these collections:
Document type > Studies

 Record created 2017-12-15, last modified 2017-12-15   Favorit i Compartir