Introducció / Albert Fabà Prats
Fabà, Albert (Societat Catalana de Sociolingüística. Institut d'Estudis Catalans)

Date: 2012
Abstract: "Conjuntament amb la Càtedra de Multilingüisme Linguamón-UOC, es va convocar una jornada de debat amb el títol «Els usos lingüístics a Catalunya. Balanç i perspectives de futur», que es va portar a terme el setembre de l'any 2010 a l'Institut d'Estudis Catalans. Els cinc articles següents recullen la majoria de les intervencions d'aquella jornada". La jornada de debat serví per reprendre el tema abordat gairebé una dècada enrere a les profitoses jornades "Usos Lingüístics Interpersonals" (2001).
Document: Comentari
Subject: Col·loquis ; Sociolingüística ; Ús lingüístic ; Català
Societat Catalana de Sociolingüística. Institut d'Estudis Catalans ; Institut d'Estudis Catalans : IEC ; Càtedra de Multilingüisme Linguamón. Universitat Oberta de Catalunya ; Jornades "Usos Lingüístics Interpersonals" (1s : 2001) ; Jornada "Els usos lingüístics a Catalunya. Balanç i perspectives de futur" (2010, setembre : Barcelona)
Published in: Treballs de sociolingüística catalana, Núm. 22 (2012), p. 13-15 (Secció monogràfica I. Els usos lingüístics a Catalunya. Balanç i perspectives de futur) , ISSN 2013-9136




The record appears in these collections:
Document type > Commentaries

 Record created 2017-11-16, last modified 2023-06-17



   Favorit i Compartir