Lloret, Maria-Rosa et alii. 'Clàssics d'ahir i d'avui en la gramàtica del català' / Immaculada Fàbregas Alegret
Fàbregas i Alegret, Imma (Université Bretagne Sud)

Data: 2016
Resum: El volum ressenyat aplega les ponències de la vint-i-unena edició del Col·loqui Lingüístic de la Universitat de Barcelona, que va tenir lloc l'11 de novembre de 2013 a l'aula Capella de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona i "fou dedicat a temes purament gramaticals del català que ja han estat tractats anteriorment a causa de la complexitat, la singularitat o fins i tot pels paral·lelismes que presenten amb altres llengües".
Document: Ressenya
Matèria: Acta ; Col·loquis ; Gramàtica ; Català ; Fonètica ; Fonologia ; Morfologia ; Sintaxi ; Lexicologia
Lloret, Maria-Rosa (Ed.) ; Pons, Clàudia (Ed.) ; Bosch i Roura, Eva (Ed.) ; Jiménez, Jesús ; Herrero, Ricard ; Llach i Carles, Sílvia ; Mascaró, Joan ; Nevins, Andrew ; Oltra-Massuet, Isabel ; Mateu i Fontanals, Jaume ; Fortuny, Jordi ; Lorente Casafont, Mercè ; Vallès, Teresa ; Grup d'Estudi de la Variació ; Col·loqui Lingüístic de la Universitat de Barcelona. CLUB-21 (21è : 2013 : Barcelona)
Obres: Clàssics d'ahir i d'avui en la gramàtica del català . Edició a cura de Maria-Rosa Lloret, Clàudia Pons-Moll i Eva Bosch-Roura. Barcelona : Universitat de Barcelona, 2015
Publicat a: Catalan Review, Núm. 30 (2016), p. 396-398 (Reviews) , ISSN 2053-339X



Sumari

El registre apareix a les col·leccions:
Tipus de document > Ressenyes

 Registre creat el 2017-05-05, darrera modificació el 2023-06-17



   Favorit i Compartir