L'Acció Editorial Coordinada de les Lletres Catalanes / Faust Ripoll Domènec
Ripoll, Faust (Universitat d'Alacant)

Abstract: Sobre l'Acció Editorial Coordinada de les Lletres Catalanes, iniciativa llançada el 1957 que aplegava diverses col·leccions de llibres amb l'objectiu d'incrementar la venda de llibres en català, en un moment d'estancament del nombre de subscripcions editorials en català.
Contents: Inclou un annex documental amb fotocòpies de les "Pàgines del fullet de propaganda de l'Acció Editorial Coordinada" (p. 241-246) i de la "Pàgina de propaganda apareguda en «Destino», 1 de març de 1958"
Document: Estudi
Subject: Publicitat ; Empreses editores ; Literatura catalana ; 1957-1962 ; 1950X ; 1960X
Albertí, Santiago ; Moll, Francesc de B. ; Moll, Aina ; Crusellas, Joan ; Ballester i Canals, Joan ; Vilaplana i Ballester, Alfred ; Adlert, Miquel ; Casp, Xavier ; Acció Editorial Coordinada ; Nova Col·lecció Lletres : col·lecció ; Raixa : col·lecció ; L'Ocell de Paper : col·lecció ; Quart Creixent : editorial ; Nova Europa : editorial ; Torre : editorial ; Sicània : editorial ; Lletres Valencianes : publicació ; Occident : publicació ; Les Illes d'Or : col·lecció ; La Font de les Tortugues : col·lecció
Published in: Miscel·lània Joaquim Molas, 5, Barcelona : Abadia de Montserrat, 2010 (p. 231-247)

The record appears in these collections:
Document type > Studies

 Record created 2016-11-23, last modified 2020-07-05   Favorit i Compartir