Introducció / Maria Llombart Huesca
Llombart Huesca, Maria (Université Paris 8)

Date: 2008
Abstract: L'autora presenta el volum 'Teatre català contemporani. Monografia: Entorn de l'obra de Jordi Galceran' que vol ser, d'una banda, una aportació a l'estudi i difusió del teatre català de la segona meitat del segle XX i, de l'altra, pretén apropar una mica més l'obra d'un dels autors de teatre més valorats a Catalunya i un dels principals referents internacionals de la dramatúrgia catalana actual, Jordi Galceran. La idea del llibre parteix de la celebració de les 'Jornades Internacionals sobre Teatre Català Contemporani' organitzades pel grup de recerca Traverses-estudis catalans de la Université Paris 8. A les intervencions que foren presentades durant les jornades, la coordinació del volum ha inclòs un seguit d'articles que es van sol·licitar a diferents estudiosos i que completen l'edició.
Document: Comentari
Subject: Teatre català ; Escriptors catalans ; Edició de textos ; Acta ; Col·loquis ; 1978-2008 ; 1950L ; 2000X ; 2010X
Benet i Jornet, Josep M. ; Galceran, Jordi ; Sansano, Biel ; Batlle, Carles ; Escandell, Dari ; Esteve, Anna ; Francés, Maria Àngels ; Calvo i Ramon, Amador ; Santamaria i Roig, Núria ; Riera, Pere ; Soler, Esteve ; Martínez, Michel ; Leal Rivas, Natasha ; Grup d'Estudis Traverses-estudis catalans. Université Paris 8 ; Université Paris 8 ; Jornades Internacionals sobre Teatre Català Contemporani (2006, maig : París)
Published in: Teatre català contemporani. Monografia: Entorn de l'obra de Jordi Galceran, Alacant : Biblioteca Virtual Cervantes, 2008 ([p. 3-6])
The record appears in these collections:
Document type > Commentaries

 Record created 2012-02-09, last modified 2023-09-23   Favorit i Compartir