Cavalls verds al galop / Sebastià Alzamora
Alzamora, Sebastià

Abstract: Sebastià Alzamora informa del lliurament dels premis Cavall Verd, en la modalitat de poesia (premi Josep M. Llompart) i traducció de poesia (premi Rafel Jaume). Els premis foren per Miquel Cardell, autor de 'Les terrasses d'Avalon', i per Antoni Xumet, traductor d''Ofici de paciència' d'Eugénio de Andrade. Alzamora, que explica l'origen dels premis Cavall Verd, informa també que les jornades del premi serviren per homenatjar Damià Huguet, de qui s'han publicat les obres completes de poesia, i es felicita de la qualitat de la literatura catalana que s'escriu a les Illes Balears.
Note: Diàleg
Document: Comentari
Subject: Premis literaris ; Poesia catalana ; Traducció al català ; Poesia portuguesa ; Actes culturals ; Homenatges ; Obres completes ; Illes Balears
Cardell i Santandreu, Miquel ; Xumet Rosselló, Antoni ; Xumet Rosselló, Antoni (Trad.) ; Andrade, Eugénio de (Pseudònim de José Fontinhas) ; Huguet, Damià ; Alzamora, Sebastià (Ed.) ; Premis Cavall Verd ; Premi Cavall Verd de poesia (2008) ; Premi Cavall Verd de traducció (2008)
Works: Miquel Cardell. Les terrasses d'Avalon . Palma de Mallorca : Moll, [2008]
Eugénio de Andrade. Ofici de paciència . Traducció d'Antoni Xumet. Pollença : El Gall Editor, [2008]
Damià Huguet. [Poesia completa (2 volums)] . Edició de Sebastià Alzamora. Palma de Mallorca : Perifèrics, [2008]
Published in: Avui. Barcelona (2009, 31 de març), p. 24
The record appears in these collections:
Document type > Commentaries

 Record created 2009-11-30, last modified 2018-03-18   Favorit i Compartir